BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 12, 2010

Drama Queen

Budak pompuan becok : Mommy, kakak peliklah ,kenape Mommy dah kawin tapi Usu belum kawin2.

Ibu Mithali : Apa yg pelik, Usu kan adik Mommy, dia muda lagi pun.

Budak pompuan becok : Eh kakak ingat Usu tu abang Mommy sebab Mommy nampak lagi muda daripada Usu

Ibu Mithali : (Kembang setaman kerana statement yang dianggap satu pujian)

Budak pompuan becok : Tapi dia kan dah ada girlfriend ,kenapa taknak kawin?

Ibu Mithali : Mana ada girlfriend dah sekarang

Budak pompuan becok : Haaa?? Dah takder??Ohw kakak tahu dia dah PUTUS ASA ek ngan girlfriend dia?

Ibu Mithali : Putus asa tu macam mana??

Budak pompuan becok : (dengan keyakinan jurus tertinggi) Putus Asa tu
macam Putus Cinta la, Breakkk Offf, get it??



Di suatu ketika yang lain....

Ibu Mithali
: Siapa ajar kakak sepah sepah barang pastu tak tau kemas

Budak pompuan becok : Siapa lagi, TEMAN LELAKI mommy lah yang ajar (sambil memoncongkan mulut ke arah bapaknya yang bermuka cuak kerana menyangka isterinya mempunyai teman lelaki lain yang juga suka menyepahkan barang seperti dia)
Ohw my,maybe she had seen too much drama on tv.

14 comments:

Tijah said...

kahkahkahhhhhh...

putus urat kentut aku ngan budak ppuan tu. kim salam kek dio...

Kak Ezza@makcik Blogger said...

kembang kuncup telinga Lan bila anak dia kata teman lelaki mommy...hehehe

Hazrey said...

dia ikut mak dia. tolong jangan menunding pada tv. tv dan orang orangnya tak pernah bersalah. sekian.

and my word verification is sanes!

Lyana Mauseth said...

hahaha sian usu dia...

budak pompuan bermulut becok tu ekceli ikut mak dia..mak dia dr dulu smp lani mcm tu la...

mizzyN said...

memang dram queen

Cik Puan Kamil said...

Kah kah kah kah... pastikan dia masuk law school macam hang...

Zendra-Maria said...

like mother, like father, like daughter!

Nadia said...

perkara ini telah menceriakan hariku yang mendom tidak berahi.

tireless mom said...

Wah... Usu dia nampak tua lagi and not because Mommy dia nampak lagi muda.

Suruh kanak kanak ppuan ini tengok Adamaya and cuba dengar apa komen komen membina dia.

Naz said...

Anak sapa ni? anak sapa ni? hahahaha!
Tunggu Eja...itu baru bunga bunga dia...masuk alam teenage nanti, jenuh kita semua!

Cik Kiah said...

Hahahahaa!

kak ja said...

Lawaaaakkkkkk!!

Anija, said...

hahaha.. kena jaga2 budak cerdik macam ni.. aku masa kecik dolo2 suka cerita kat tok aku (mak mertua mak aku) yang mak aku dan ayah aku selalu mandi sama2.. hahaha...

wanshana said...

LOL!!! Super cute! :)