BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 17, 2009

Sneak Peek

Oh ramainya merindui I.....thank you thank you

There were some yang bagi I update pasal marriage yang cover-line tu semalam. Timacih lah Pn Lia, Pn Lyana Teteye and Pn Edel ye. Korang kalau bab gossip pantassss kan.
Hubungan kami sekadar kawan biasa...mbah lu. Total hypocracy.
Ni ha, layanlah gambar dulu....penat tak abis lagi ni nak tulis detail2. Tgk la esok lusa.
Ye Pn Lia Fonseca, tak lah jelita dan kurus kering kan, tapi ada aku kisah??? Takut hang nanti meroyan pulak tak jumpa aku lama kan? Aku paham Lia.
Tuan Sheikh dah mengaku dah cerita hangpa jadi spy Limah & Leman ha ha ha....Tanya la pejabat pos address aku.





















*Key chain ni ada kaitan ngan Pn Lia DVega, Myra Edora dan Kak Nam Vogue...tunggguuu

23 comments:

edelweiss said...

Cik rose...

muat tak aku pinjam baju hang tuh???? hahahahhahah kah ka kah..

memang usaha hang tak sia-2...

amboiii kandaaaa sakannn nampak!!!

edelweiss said...

Last nite aku memang dah tak tahannnn giloooo mesti nak sms hang jugak pasai wedding yang cover line tuhhhhh......hahahaha aku tak peduli lah hampa tengah buat apa...sms jugakkkk!!!!!

baik aku tengok gambaq hang & kanda dari aku tengok gambaq pengantin yang tersengihhhhh tuh

Forest 2 Sea Adventures said...

wei, aku yg pi indon 2 bulan lepas pun blum blog lagi pasai tu, hg yg baru balik ni terus masuk...pantassss!

liadevega said...

Hahaha hang mmg va va vooom de vass betoi la...first time la ku tgk kisah anniversary ala2 puteri impian ni...chayok la!
And oh kicen ittew... Silap la tak order gown glamour cam hang tu selai....

Tijah said...

hamboiiii!

patut la lama na tinggalkan kitowang dgn "tazkirah semenet" ko tu kan???

memulanmadu di borobodur ghopernyerrr....hikhik!

kay_leeda said...

Haaa...camni ler baguih!!! Raikan chenta :)

Dari pictures nampak mmg happy giler. Glad you both had a good time. So ada chobak pi touch that stupa kat Borobudur tu? They say kalu boleh pegang, chenta berkekalan...chenta abadi gitu. Entah....akak tatau ler betoi ker idak.

So brapa kali tawaf kat Malioboro?? Har...har...

Kak Ezza@makcik Blogger said...

rai kan cinta mu.....jemahat malam m kita terawikh.....

MK said...

hi hiks... suke suke... !! eh..apsal aku plak suke tetiba? entah.. eheheh

tireless mom said...

Adeyyyy... macam zaman Sailendra menyambut ulangtahun perkahwinan ke 10. Manohara pun kalah tau!

Myra Abdul Mutalib said...

Aku dah pakat2 nak hingaq kalo hari ni masih tak dak update... Nasib baik ada cerita baru.. keh keh...

mizzyN said...

ahkak desert rose, you have an interesting and nice blog. :)

Encik Azrin Yang Garang said...

eh akak... sekali tgk akak nih macam perempuan latino yang cerita petang2 di TV3 yang cakap macam nak bergaduh.. cantik cantik!!!! ohooooo saya tak boleh cari makan la macam nih. ha ha ha.

knv said...

fuhhhhhhhhhhh!!! menjadik jugak hang punya bulan madu diawan biru yeaa?

tu campur sekali dansing dansing la tu yea? tak tergolek dog ka hang? hahaha!

anyway aku tabik spring sprong!! aku gak yang tak muat2 baju dalam lemari tu weh!

tak sabaq nak jumpa hang. kak nam vogue? hang ingat aku pi nam tour of duty kaa?

hahahahah!

Anija, said...

Caya la DR, hang telah berjaya membuat Kanda hang menjadi begitu romentik gitu..

Hazrey said...

Aku ingatkan aku salah blog. Saper pulak awek hot dengan boipren. Rupanya DR. Meleleh kejap air liurku.

Hope you enjoyed your honeymoon.

Seeya in October.

Naz said...

Eja,
You look soooo happy. Glowing!
Lovely, lovely pictures :)

Kitchen Guardian said...

kemain lagi!

eynda said...

Fuiyooo.....kak eja...eynda ingatkan silap masuk blog tadi hehe....gojes hokey....romantiknyer.....ai sukaaaa :-)

Desert Rose said...

Edel,

Kanda tu kena paksa karang bulan madu di awan biru jadi racun bulan madu ha haa

Chehhh lawa ka Waheeda tu aku pun tatau, Maiza tu lagi cunn. Lelaki mg tatau menghargai barang baik.

Lyana,

Hg pi buat kuih sana, satlagi tak siap yg aku order. Sebulan ni jgn dok blogging. Smpn raya sok.

Yaya,

Puteri Impian ha hahaha???? Nothing much to buy in Jogja la. Batik banyak. Aku mana reti pakai kain batik. Yg ada 2 lai tu pun mak aku punya, dia yg pakai kalau mai umah aku.

Tijah,
Lama pulak aku nye semenet yek, patutnya aku letak Renungan Sebulan dak hu hu hu

Kak Kay,

Kanda tamo naik smp atas, dia kata bukan nak byq nazar, takde pahala pun.Len la kalau dpt pahala saei'.Apatah, sebenaqnya lutut dia dah ketaq.So kiterang pegang batu jalan je la ha haa.

Kak Ezza,

Ye tapi mcm ada kemungkinan anak bulan nampak awal, tu yg sengsara tu, tak best sungguh.

MK,

Suka la suka la, takpe tak kena tol pun

Desert Rose said...

Kak Yatt,

Dpt semangat hamengkubuwono ni, tu yg gedik lebih.

Myra,

Jgn la hingaq kosong, kalau nak buat demo pun make sure hg buatkan aku rosti sbg door gift ok bebeh

MizzyN,

Thank u dear. Pls come again (eh mcm seven eleven plak dialog aku ni) I'll b visiting u too soon



Boboy,

Akak ko ni, tak tunggu cakap latino pun bunyi cam nak gaduh, kepoh.

KnV,

Hg ingat aku tak control ayu ka tu??? Aku dah la kalau gelak tak buleh stop.... Ap abju hg yg tak muat??? Baju masa darjah 6 mg la tak muat.


Nija,

Dalam hati dia mesti dia menyumpah aku dera dia mcm tu kannn. Ada aku kisah ka??? ha ha. Selamat dah satay hg??? Caiyok la nija.

Hazrey,

Meleleh? Ko tergoda tgk laki aku ka? Haha hahaa...

Kak Naz,

Tenkiu sister. Glowing sb photo editor LOL.

Kak Yani,

Sekali sekala. Nak anniversary next ten years (kalo umoq pnjg), tak lalu dah nak gedik camtu hi hi hi.

Desert Rose said...

Eynda,

Tq dear. Nanti akak buat pic eynda plak.

mamasita said...

Desert Rose??
I ingat Indonesian actress mana pulak tu??
You!!!

liadevega said...

hah...bila nak cerita detail ni? jgn ingat tempek2 gambaq camtu boleh byr hutang blogging hang kat kami...sila ceritakan dengan jelas aktiviti2 bulan madu hang, makanan yg hang makan, hotel yg hang duduk dan yg paling penting...brp kilo hang dah turun?

sila pressure...