BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 18, 2010

Kenapakah????

My fren tag me a photo on FB masa zaman kat Uni dulu, time kita orang terjebak dalam aktiviti tidak sihat iaitu ala ala Beauty Pageant Muslimah wakaaaakakahaa , ye joloklah tekak korang sebab aku pun nak muntah hijau bila mengingatkan betapa tak sihatnya minda aku dulu (macam sekarang ni sihat sangat kan).


Muslimahlah sangat kalau pakai kebaya ketat ngan kain belah kan kan...waaaa tak boleh blah.Gediknya aku Ya Allah.


Sebenarnya, ketahuilah dunia bahawa kite orang dipaksa sebenarnya mewakili kolej kite orang, sedikit sebanyak kira kes penganiayaan la ni.


Penting juga untuk u all tahu bahawasanya baju yg I pakai tu pun nostalgic sangat ok... sebab ianya adalah baju kepunyaan Arwah Ibu my fiend yang juga telah kembali ke Rahmatullah herself a few years back. Al-Fatihah Intan Ezany.


Saper yg mulut gatal nak tanya muatkah lagi I pakai baju ni akan kukirim C4 di angin lalu untukmu ye, haipppp






*Kak Ayda and Mrs Nordin jap lagi nanti I sambung kisah jantanz miang semalam okay, peace.

23 comments:

Zaleha Khairene said...

i duk gelakkkkkk je while reading this post...but hey, u look smokin' hot!

Kama said...

hahahaha...! daku tersangatlah ingin mendengar kal-isah jantanz miang...AHAK AHAK..

Kak Ezza@makcik blogger said...

kebaya ketat dengan kain terbelah!!! dulu daku pun begitu!!!! sekarang dah kena sumpah....ambik ko...pakai je la baju geloboh...hahaha

kay_leeda said...

Cantiksssss si gadizzzz ayusssss!!! Cuba je lah pakai tgk baju tu muat ker dak..heh..heh. Kaaaboommm...ku terkena C4 mu. Heh heh...daku tak berani papar kan gambar zaman jahiliah ku. Daku amat malusssss..heh..heh.

Zendra-Maria said...

Comeyyy
bak
frangipani
puteh

:)

Anija, said...

fewwitttt... kenapakah aku tak tau pon ada pertandingan ratu kebaya ini??

azieazah said...

Perhhhhh cun gilos. Sungguh bertuah yang dapat tekel U masa tu..

Desert Rose said...

*Cik Leha,

Hot la sangat, dgn lipstick 3 inci punya tebal hu hu hu

*Kak Puteri,
Tungguuuuu

*Kak Ezza,

Betullah kena sumpah kan kita ni

*Kak Kay,
Tebabommmm. Ohw ni gambar semi-muslimah, ada lagi yg lebih jahiliyyah spt micro mini short skirt ahakkkk tidakk sanggup, rasa nak tampar je diri sendiri.

*Kak Zen,
Why frangipani puteh?? More like a bunga taik ayam adalah hahahah, anyway i love frangipani, reminds me of Bali syokkknyerr

*Nija,
Hg bukan pregnant kan Arina ka masa ni ?? Tak pun tenet kat Hj Tapah la apa lagi. Eh, hg ada simpan ka party bbq masa hg pegnant kat kolej tu??

*Kak Azie,

"masa tu" harus diberi penekanan lah kan, sb masa ni mungkin orng yg tak dpt tekel i akan urut dada kelegaan hahaha

Puteri's territory said...

phewit...!!!phewit!!! manyak cun wor.
So menang tak? Kalau kalah sia2 saje kau tayang kaki kao yang gebu tu yg pernah buat drebar teksi gilos tu terbayang2 kat ko...ahak ahak.

Cik Kiah said...

Dirimu bagaikan Ratu Kebaya...no wonder la roberto carlos mu julis begitu sekali...no wonderlah apek taxi nak kidnap muu..

knv said...

mak aihhhh! cun vadevasss nyah oi! err... muat lagik ke baju tu? errr... ada lagi ke? hahahha!

oh yea, aku dah tepis pun C4 ko masuk terus ke pajak gantung! :P

tireless mom said...

Tutup mata, tutup mata. Tak leh tengok kata ustaz kat UIA tu. Berani ko DR! Brudder yg nengok tu, satu malam bergayut kat hostel dia kot kot ada peluang lagi skodeng engkau keluar lalu tengah malam !

Naz said...

C4 ke apa ke.....daku tak heran...nak tengok jugak you pakai baju tu hari ni! :D

MrsNordin said...

Amboi.... bergetah, babe!!!! Ratu kebaya, jangan main-main!

Lyana Mauseth said...

dimanakah aku di kala itu????? hahahaha gelak guling2

Hazrey said...

well eja, there is nothing wrong at all. the most you will do is stare at those baju kebaya and ask yourself, what went wrong. Yeah, what went wrong?

But you should be glad sebab kalaulah kau masih lagi hot macam tu, tak berniagalah tokeh kain, tak berniagalah tokeh absorber heavy duty dan tak berniagalah grease oil trader untuk disapukan pada pintu rumah.

Ok, enuf, i leave now.

MK said...

kikikik... come tino hok ye pake kebayo tuh..anok sapo tuh?

DR - here's my email add

mamabebeh@yahoo.com

Cik Puan Kamil said...

Aku tak terkata apa... Terdiam seribu bahasa... he he...

liadevega said...

SERIYES AKU TAK TAU HANG YG MANA...!! (amik ko aku dah pakai caps lock ni)

undomesticwifey said...

yer la akakssss..

sangat hot vas de vis gituh!

Raden Galoh said...

di sini ada lubok yg darinya keluar buih-buih gumbira yg meleyop jadi gelak tawa... akakkk sukaaaa dtg sini..walau tak komen..tp blh guling2 gelak.... selalu takleh tulis sbb dok nggigil gelak... hehehehehe

one fact: dulu sampai sekarang you still look smockin' falmin' hottt babeh!

eynda said...

Kak eja!! Eynda tak tau ahkak begitu slim di zaman uni dulu....slim dari zaman sekolah ye...cantik pakai kebaya :-)

Kitchen Guardian said...

hang kelolo sungguh!