BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 24, 2009

Bye Bye Love........



Ohhhh how could u? I watched all your films, your huge poster were on my wall, u were on my notepads, my wardrobe, u used to be my screensaver, u were everywhere. I was the one who support your career all this while. Although people say u look dumb on the silver screen or u are stiff like a log, I never give a damn, I still think u have the sweetest smile that melt my heart and the cutest bum that make me sweat. Dont tell me you were devastated when I got married u want to annihilate the Arabs??? What have they done to you???? Although, I share my bed with somebody else, I still love u, u know that. And now, U made me do this. I just can't go on loving you when u tell the whole world how evil and shallow u are.







And you too???? Have u done enuff ? How I thought U are smarter than Brad Pitt. At least his girlfriend got brain.







And u? U are the meanest. I never think u would say something like this. Afterall u are smarter than the other two above. U even look smart. Oh, how look is deceiving.



Bye-Bye guys. .......
I would just settle with Cantonese/Mandarin/Korean/Japanese/Thai or even Vietnam and Iran 's film for now. And Malay film also errrr just Yasmin Ahmad's and Mamat Khalid's ONLY. (kutuk la aku tak tengok filem bangsa sendiri but aku hanya tengok filem yang tak membuat aku rasa BODOH)


p/s #1 : Note to Kak Raja Azmi : I rela tengok xxx rated movie than to watch another movie of yours. Sorry jgn kecik hati ya.


p/s#2 : I bukan orang Arab dan tak ada kena mengena ngan bangsa Arab, except I terpaksa belajar bahasa Arab untuk grad and I WAJIB belajar bahasa Arab untuk faham Al-Quran, I realize that now. Its just that those fools use Arabs as a methaphor, and I am pissed off.

*Picture were imported from Mr Mamat Khalid blog . Thank you.

17 comments:

Mimi said...

bodo piang la depa ni semua..

undomesticwifey said...

ala uolzs....anu dalam botol tidak best kah???? hahahahaha...

*super impose raja azmi*

Ida Hariati Hashim said...

Dear Kak Eza,

Mana u dapat benda ni...ni menyiraplah darah i pulak ni..

Raja Azmi punya movies? Dia buat movies ke 'derama' je..cheh

Naz said...

Most people have a lot of strange ideas about others. Tunggu masa nak discover je, Eja.
Kesian my DRose dah disillusioned...heheh! :D

Salt N Turmeric said...

The question is, did they really say those things?

tireless mom said...

Dear Desert Rose

If betul they said that, eeeeuuuu, I am hating them too. Giler nya you kat Keanu Reeves tu!

Desert Rose said...

Mimi,

Bukan lagi bodoh , mengong.

Undomestic wifey,

Tak sior teman. Anu dalam kain ok bukan dalam botoi. Ala mcm la I tatau u tu kalau sebut a*u je, teruja , sebut je teruja ha ha. Dasar Ratu Horny .

Desert Rose said...

Ida,

Jumpa kat Mamat Khalid nye blog.

Kak Naz,

Ya betul. Tapi jgn la terlalu menunjuk sangat yg diri tu tarak otak. I tak ske sebab senarnya nak cakap Muslim/Palestine tapi saja sebut Arab. Be brave la kalau best sangat.

Desert Rose said...

Farina,

Tatau la kan, kadang2 wartawan yg tidak professional saja suka buat lawak bodo (masih berharap kaH I)....But the fact that most of them are jews, mungkin ada la possibility.

I watched in CNN, those monsters in Tel Aviv, bersantai sambil bersuka ria, minum2 mabuk2 watching their army bombing Gaza. One of them proudly announced that the Palestinian deserved it and the other said the war is justified to prove to the world that Jews are powerful race, fuckin' bastard.

How American react to the war , judging from ur surrounding? (I tak tgk berita sangat nowadays and u know why, berita in Malaysian tv mcm haram)

edelweiss said...

Desert Rose,

chek tau betapa hang gilo kat Paul Sutton of A Walk in The Clouds

chek juga tau betapa hang minat kat Lt. Pete 'Maverick' Mitchell of Top Gun

dan betapa hang sukaaaaaaaaaa Zack Mayo of An Officer and A Gentleman...

Mcm mana chek tau??? laaaa chek kan dok depan hang dulu dalam kelaihhhh hhahahahahahhahahhah

chek akan bersekongkol dengan hang dalam memboikot Raja Azmi ...hehehehheheh

Desert Rose said...

Dear TM,

Yelah kak, cinta yg bertepuk sebelah tgn namanya...

Nak buat mcm mana lps spm mak tak kasi pi Hollywood cari dia.

Desert Rose said...

Edelweiss,

Tau takpa. Tapi chek jgn lupa, chek juga ada ciri2 jelik meminati lelaki tua di usia muda, abisss minat nak mampuss kat Richard Gere masa form 4 kannn???? Sampai Patricia Lacey pun terkejut gilaa apa budak2 ni punya taste, mcm ada harapan nak jadi pompuan simpanan gituew ha ha ha. Sib baik kita dipelihara Allah noks, menjadi wanita solehah *sambil sujud syukur*.

Ya mari mengumpat mRS pls-look at me-Jelani Sidek. Sungguh keji ...

edelweiss said...

Desert Rose,

sungguh tajam ingatanmu...hahahhaah
patricia lacey terkezuttttttttt tak sangka betapa advancenyaa anak-2 buahnya...hahah

Dan jiran sebelah kiri hang? masihkah hang ingat????

Mujurlah dilindungi Allah kita semua...Alhamdulillah.

Well that mrs. pls look at me tuh...aku pun tak tau nak kata apa lagi.. kenyataan yang dia kuarkan kat TV pasal kisah perceraian *** memang menyakitkan hati org lain yang mendengaq...mak aku hanginnnnnnnnn! lebih sudu dari kuah kata mak aku

Lyana Mauseth said...

wei,apa benar apa yg di tulih?? ohhh aku x suka sgt kenu reeves tu, tom cruise pun aku x suka...but richard gere???? huhu tidak ku sangka rupanya hensem tapi otaknya kero...sghlah tragis...selama ni arab ka yg dok bom negara orang? arab ka yg dok buat sekatan ekonomi kat negara org??? dan arab ka yg dok buat senjata utk perang???? ni olang byk bodo, ada otak tarak mau pikiaq loooo...

raja azmi??? itu perempuan aku no komen...siannnn

Uncle Lee said...

Hi Desert Rose, I don't think it was them who mentioned all those uncomfortable sayings.

Sometimes its other people who put words into other people's mouth. That happens in this Internet age.
Don't believe what you see on the wide screen or media. Media can only sell if have sensational news...their brand of marketing.

I never believe anything I read in the media as all are biased...especially CNN and American media...the things they say about Canada.

Only just three days ago a well known American TV Network anchor said on TV, heard around the world something disgusting about Canada.

The Canadian Government, we Canadians are really furious with him! He sure got a double earfull from Canadians...he has apologised tiga kali on TV and in the press.

Sensationalism sells!

Best regards, You have a nice day, Lee.

Salt N Turmeric said...

Itulah masalahnya. Maybe they did say those things like we all do sometimes (we are all racist to a point) but I really doubt they'd say it out loud.

Kat sini, 1 of my neighbours memang tak suka the war. The rest i tak tau sbb tak pernah lak i tanya. Yg sorang tu pun sbb i told them, make love not war and they terus cakap diorang pun fikir camtu.

Im sure ramai jewish yg tak suka muslim but then again ramai jugak muslim yg tak suka jewish. There will always be somebody tak suka somebody else. But we have to remember that ramai jewish tak suka the war either. We cant simply generalised them, it is wrong. Maybe some of them bersuka ria tengok muslim mati but ada jugak yang crying for the dead muslims. :)

kak ja said...

Aikkkk??? boleh jumpa Mynn aka Edelweiss plak kat sini..

Pssttt!! Kja ingat lagi kja tengok An Officer And A Gentleman versi tak sensored punya, masa zaman kja merantau menuntut ilmu dulu.. Addddooooiiii!! Dia tak malu tunjuk reta benda dia, kita plak yg tersipu2 tengok..(Tp tgok jugaklah.. rezeki takkan nak tolak, kan? Lagipun takut dia kecik ati plak nnt!!)