BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 14, 2009

LYANA MAUSETH.......kirim salam

LYANA MAUSETH a.k.a Lyana from Norway (to some people) yang tengah berperang dengan gigih dan mengah text me pepagi tadi sebab dia tengah pening kepala nak pindah rumah, tempah curtain, kena byr stamp duty rumah bla bla yada yada.

So dia tak sempat nak up date blog dia......so she said :-


"Kalau hang update blog hang tolong kirim salam kat depa semua nooo. Aku dah biol ni" (chewahhh jelita gaban hang kan, buleh plak macam tu no..)


Buleh, buleh sebab kita bersaudara and partner in crime aku akan tulung ok bebeh.


So to all of u who knows her tolong la terima salam dia because mana la tau kan kot2 betul dia biul she might not remember all of u kan.


* Ha, aku nak mee udang sg dua and hand bag LV monogram satu , tu je aku tak demand k. Chio

13 comments:

edelweiss said...

Cik Rose,

Kenughi nih buleh lah jumpa dia noooo....!

Mimi said...

waalaikumsalam...

sherry said...

Cik Rose.

W'salam and kirim salam kat dia semula.

Ida Hariati Hashim said...

Kak Eja,

Kirim salaaaaaaaaaaaam kat dia balik..tanya dia bila nak ajak p kenduri umah baru?

Naz said...

Salam untuk Lyana.
Amboi, Eja, tolong sampai salam pun demand macam macam no :D

tireless mom said...

Yelah DR

Nak something in return bukannya kuih bengkang ke, rojak buah ke, ikan pekasam ke... Minta LV monogram. Mahal nya taste!

Waalaikumsalam. Tell her to take it easy.

Hazrey said...

aku nak duduk sinilah. Dah taknak duduk kat blog aku dah. Aku dah dapat eviction notice.

Desert Rose said...

Edelweiss,

Jumpa la kalau hg mai kan *cekak pinggang*

Mimi, Ida & Sherry,
Mai la umah baru dia, gila best tepi sungai. Buleh naik boat lagi tau.*Chewah aku pulak yg jemput*

Desert Rose said...

Kak Naz & Kak Yatt,

Tu biasa je tu, Lyana baik ati, afterall I kan cousin yg paling dia sayang skali kan wei?

I teman pi shopping barang kawin pun dia bagi condo, I buat kek kat dia pun dia present keta, apalah sangat LV tu kan (* wahahah tipunya aku)

Neway , kak Yatt minta bengkang nanti insult la kpd kebaikan hati dia ha ha ha.


Hazrey,

Aku tak kisah, mai la dok terus pun takpa. Tapi sewa aku waive untk bulan pertama saja la promotion period. Ok la tu, lgpun sini sume org yg siuman je datang , takde org gila dan tetamu tak diundang, ko slamat di sini, aku bagi suaka politik kat ko k.Dok diam2 kat situ.

Hazrey said...

hahaha suaka politik. ko ingat aku ni thaksin ke? hahahah..

tak moh lah kena bayor. aku cari blog lain - yang takder orang comment. hahahahahah..

Uncle Lee said...

Hi Desert Rose, nothing like a helping hand. And good luck, best regards to Lyana in her new residence. Lee.

Lyana Mauseth said...

fuyoooo siap buat entry pasai kim salam aku tuh...tima kasih la..terharu aku haha...

amboi beg LV, berapa bijik hg nak? kalau takat 2 bijik tu aku blh la bagi...;P....kasut jimmy choo tak mau ka?

kay_leeda said...

Hi Desert Rose,

Ni blog hop from TM's. Ade a few times masuk sini, but this is my first time leaving a trail.

Ohh...no wonder stevie wonder Lyana dok diam je. Pindah rumah rupanya :) Bagus lah if she's slowly settling down here.

You in Shah Alam? Se-town lah kita :)