BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 16, 2009

Hafiz,Hafiz,Hafiz



Yessssssss Hafiz menang......

Kak Ezza@makcik blogger kita tak yah terminate Astro la nampaknya.


Kepada papparazi tegar dari JB .....YESSS aku tengok AKADEMI FANTASIA....ada masalah...?


sebab tv3 ko tu free, aku tak ske, aku kan cekik darah, maintenance tinggi, mandi pun guna EVIAN mineral water hokays.....so aku tak ske benda free. Daripada tgk MENTOR tu, apa barangggg.

Anyway go Hafiz, go Hafiz, dah la best, cute pulak tu.......

9 comments:

Hazrey said...

Horay to gay. :)

Now, finally you have something to drool over, after many years. :)

Desert Rose said...

Hazrey,

Ko ke?????

Hazrey said...

You wanna drool over me? You are always welcome. Nak tissue tak? Menjejeh nanti.

Hazrey said...

Aku baru perasan kau tulis abang angkat kat blog roll tu. Ekekeke.. rasa tua pulak. And wiser too.

Ehh kau dah call hotel tu?

Knut said...

ahaks, kazen aku tgk AF ka haha...aku tgk sket ja smlm..tak best aku pi lena la lg baguih....nasib baik la si budak manja semcm naik meluat aku tu tak menang...and the wife to penyanyi tah apa tah tu tak menang...

Ida Hariati Hashim said...

Kak Eja,

Sensei punya auntie yang tak sampai seminggu operation tengkok pun dok excited tgk AF. Dia cerita kat I from A-Z pasal benda ni, maklumlah I tak tau langsung. I buta AF la.

Ni Knut mana yang teror cakap Melayu comment kat ataih ni?..:)

Besok keje, so enjoy ur Sunday, Madam..:)

wanshana said...

Yes. Nasib baik :) Kalau si Aril tu yang menang - I SURE PROTES MOGOK LAPAR...

(Dalam banyak-banyak konsert AF7 ni, I ni sebenarnya tengok Finals aje...and lagi 2, tengok setengah ajer - enough to convince me that excluding Hafiz and maybe Akim, the rest of the contestants are pretty much cr*p!)

kay_leeda said...

Hah..kak ezza nak terminate astro?? Biar betol..heh..heh :)

Yar lah...hafiz DID it. I am no longer C-R-A-Z-Y over this AF thing anymore. But layaaannnn je lah. Errr..didn't you think the Final concert was rather hambar?? Dunno perhaps it was just me...

Desert Rose said...

*Oh Abang Angkatku

1. Drooling over u is tantamount to drooling over Elton John, tadak hasil.....

2. Ko memang dah kertu nak dibandingkan dgn gadis sesuci aku

3. Aku blum kol hotel tu sb trip postpone, sebab it involved diva2 yg kekwat sumenya so mcm masalah. akan tetapi, I will let u know when I am going ok, ko ambik la cuti seminggu jadi supir kiterang bleh?? Wahahha


*KNUT (siyut je menyamar pakai nama laki kan)

Budak tu mg ada masalah la aku rasa, kurang tulen kot



Kak Shana,

Betul2....I pun ngadap final je....sambil makan kacang.Lain2 tu pengisi kekosongan je tu.


Ida,

Knut tu sesat la tu.ha ha. Terrer tu aunty u, jgn terkopek benang dah la adoyai.

Kak Kay,

Yelah kak kay, lagu mcm hapa je. Ada ke tajuk nye bengang??? I watched it in between makan durian kat dapur and layan mak i masak ha ha.