BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 9, 2009

SELAMAT HARI IBU




Duhai apakah gerangan budi balasan
Bagi Insan melahirkan membesarkan
Tiada bahagia jika tiada
Doa puja restu
Syurga itu di telapak kaki ibu
-aishah-

Happy Mother's Day to my beloved Mama.......
Terima kasih kerana melahirkan, membesarkan, menyusukan
Terima kasih atas setiap teguk air susu mama, setiap butir keringat mama dan setiap patah doa kudus mama pada anakanda
Terima kasih atas kasih dan cinta sejati mama yg tidak pernah berbelah bagi
Hanya syurga saja persada yang layak untuk mu...
Ampunkan segala salah dan dosa anakmu ini dari saat mama melahirkan
I love you so very much...



Selamat Hari Ibu untuk Mak tersayang
Tahun ni genap 10 tahun anakanda jadi menantu Mak,
Tapi Mak masih lagi memanjakan macam baru semalam bertemu
Masih tak benarkan cuci sebiji pinggan pun
Ampunkanlah segala dosa2 menantu mak yang degil dan manja ni
Mak yang tabah, anakanda sentiasa mengkagumi kecekalanmu
Sayang Mak....



And Happy Mother's Day to all my dear friends and family here Lyana Mauseth, Sis Dyna, Edelweiss, Mimi Suzana, Ida Hariati,Anija,Kak Ja, Kak Piah, Kak Naz, Kak Kay, Kak Shana,Datin Mamasita,Kak Yatt, Undomesticwifey (Hazrey ko nak jugak ke????)Mrs Jemain and everybody who have flourish the friendship through the blogsphere.You are all heroes .

And not forgetting myself and I pray to be a better mother to my chidren

May Allah bless us always and forever.

-Amin-

16 comments:

kak ja said...

Selamat Hari Mak utk Rose gak..

Anak skit, dpt hadiah pun skit le, kan? Nyesai kja tak beranak 18 ke, 22 ke..

Mimi said...

Selamat Hari Ibu to u too..

re: u can visit their website http://www.aljenderami.com.my/home/

Kak Teh said...

Selamat menyambut Hari Ibu!!

Lyana Mauseth said...

hepi mother's day!! aku nak balik kampung nih..hg jgn reyau lak k....

Anija, said...

happy mother's day to u too.. :-)

mamasita said...

Happy Mother's Day to you DR!
Amboi!! Beautful2 piece dearie! And I Amin jugak your doa too..

kay_leeda said...

InshaAllah dimakbulkan segala permintaan and doas. Amin...

Waduhh...namaku tersebut juga disini yah!! No wonder tersedak-sedak.

Happy Mother's Day to you, Desert Rose...muah...muah!!!

tireless mom said...

Hi DR

Eh is that me that you mentioned?

Salam Hari Ibu to you dear!

Naz said...

Selamat Hari Ibu, Eja :)

Kak Ezza@makcik Blogger said...

weiii..nama kita tak sebut punnnnnn...huhuhu....

happy mothers day to you....

Encik Azrin Yang Garang said...

ooO akak oOoOo akak, assalammualaikum,

saya nak ucap selamat ari ibu kat akak. sorry terlambat satu hari. semoga akak dan ibu akak serta seluruh ibu ibu akan panjang umurnya.membesarkan anak dan mendidik mereka, perkara yang ayah ayah dan abang abang abang dan juga atok atok jarang jarang dapat lakukan. kerana itu istimewanya ibu!

Encik Azrin Yang Garang said...

ohooo cik akak rose,

ermm dia tak kasik namanya di sexpose. cik sepat tuh nama ID YM dia. keh keh keh. dia panggel saya incik gemok yang garang.
cik akak rose, sila lah meng-emel saya kalau nak mengkirim apa apa. jgn la cik akak rose meminta putera charles (dia nih kompem ED), putera williams, ataupun Queen of England. puas lah saya nanti akan didakwa dakwi.
kalau setakat beg LV tuh saya boleh kirimkan tapi saya akan charge 20% sextra selepas sampai malaysia. keh keh keh.

Encik Azrin Yang Garang said...
This comment has been removed by the author.
Uncle Lee said...

Hi Desert Rose, your mother is a never ending song in your heart of comfort, happiness, and being.
You may sometimes forget the words, but you always remember the tune.

Keep well, and have a nice day, Lee.

Hazrey said...

Hotel grand paragon. New hotel. Get in touch with me if u need special rate.

undomesticwifey said...

Happy Mother's day to you jugak gorjes!!

and BTW, u don't look a year older than 30 la....ala ala muda remaja gittuew