BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, June 22, 2009

Lelaki -lelaki ini......










Yang memiliki diriku



Yang mengasihi aku



Yang ku sayangi melebihi dari segalanya


Sumber Inspirasiku


Dalam terang dan dalam sirna cahaya



Selamat Hari Bapa


*Juga pada bekas-bekas bofren I yg sepatutnya dah jadi bapak orang ......

13 comments:

edelweiss said...

Cik Rose...

Happy Father's Day chek ucapkan kat Pakcik S**** & Kanda ....

Semoga depa dikurniakan kesihatan yang baik & sejahtera sentiasa.

:) harap-2 depa tak jemu tengok muka chek nih hahahahah

Lyana Mauseth said...

odin tgk gmbq tok teh dia, dia kata wan dia..huhu muka sama la...

Naz said...

Nanti sat, nanti sat, nanti sat....itu small prints tu....kena pi ambik specs sat...hehe

wanshana said...

Happy Belated Father's Day to the Men of your Life :)

Errrrr...."bekas-bekas bofren"?! Bunyi macam ramai ajer tuh? ;)

Mimi said...

Happy Father's Day to all the father's in your life...

kak ja said...

*Juga pada bekas-bekas bofren I yg sepatutnya dah jadi bapak orang ......

Apa brg plak 'sepatutnya dah jadi bapak orang'?

Bekas2 bopren kita semuanya sepatutnya masih bujang.. setia gila bee-aye-bee-eye punya kat kita.. simply bkos bkn senang nak cari yg comey dan perangai baik gila mcm kita2 ni.. hehehe..

Hazrey said...

Wakil bekas bekas boipren berkata kami beruntung mengenali DR. Dan kini kami lebih bahagia (sambil telan air liur).

Ohh kami pun baru pulang dengan rasa sedih dari The Great Singapore Sale yang menawarkan pelbagai barangan pada harga yang ermm.. GILA KHINZIR murah...

Dan kami ingin berkongsi rasa sedih itu bersama DR... sedih sangat sebab coach, prada, aigner di Paragon amat murah sekali.

kakpiah said...

wahahaha..
kentalkan jiwa ko? siap wished kat ex-bopren lagi..
ahaks!

Desert Rose said...

*EDel,

Pak cik S dah tepu tgk muka ang semenjak 27 tahun yg lalu (ya its that long aku kawan ngan hang, kena wat anniversary la geng kita)

Kanda, well he has just to accept , eleh lgpun aku dating ngan angpa 2 kalik je seminggu during kelas 8 , 8 lagikkk...

*Lyana,

Sudah sepusat sepusing katanya, kembar siam yg terpisah


* Kak Naz N Kak Shana

My favourite number is 7 , so I married the no 7th one, ahakss

*Mimi

Tq, same goes to u

*Kak Ja,

Kak Ja memang la depa merana tamau kawin, tapi I la pujuk, sudahlah, cari pengganti I, I ni sorang ja kat mukabumi ni, takdak klon, depa siap suh I yg carik lagi tu, eeee haru sungguh la, mcm Kak Ja gak, sian bofren omputih Kak Ja kat Kg NiuZilen tuh dulu, membawa ke ajal chentanya padamu he he he

* Hazrey

Setannnnnnnnnnnn

*Kak Piah,

Aku kental beb sebab aku yg tinggal derang ha ha ha....

Uncle Lee said...

Hi Desert Rose, My father didn't tell me how to live; he lived, and let me watch him do it.

And a truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
Best regards, Lee.

Hazrey said...

Uncle Lee: A neighbour of mine shares the same name with you. Jiranku kah ini? Ok lawak.

And Uncle, can you pls tell DR to stop calling me setan, because I don't understand what is setan. Isetan? Takashimaya? Paragon? Gosh, she is giving a big headache now.

Desert Rose said...

Lee,

Very true. My dad is my inspiration. A Father is the only man that offers unconditional love to his children...happy father's day to u too.

Hazrey,

Sadap u...

rerama salju said...

Selamat hari bapa...dan paling best ucapan untuk bekas2 boiprens tu la...u mmg sporting!hehehe