BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 28, 2009


Oh blardy awesome....

Sungguh best , terasa seperti 8 year old again , when I first time fallen for Optimus Prime's voice over.

Although I think Transformers 1 is lagi best, but hey its TRANSFORMERS peeps....

Bergetar dan teruja seperti mendapat orgasm , yea I'm freakin crazy over those machines call me crazy.

*Myra Abdul Mutalib. hi- five babe.....(I drag my dotter to d loo siap2 3 times before going in and she even started to cry because of the paksaan, my son's cool, he hold almost an hour coz sayang nak tinggal any scene, so babe petua for you, simpul hujung baju ur kids tu lain kali k, ha ha ha (petua nenek I))

So to those yang gila like me and Myra, GO WATCH.....

6 comments:

Mimi said...

hari ni aku baca, dah 6 blog ckp Transformers best gila...nak kena tgk la ni...masalahnya yg no.1 pun x tgk..adakah bersangkut paut ceritanya?

Lyana Mauseth said...

biaq betoi wei??? aku tgk transformer masa kita kecik2 dulu ada la...20 tahun dolu haha...now i dont feel for it lah...pak usop nak tgk dgn adik aku nnt...

simpoi baju???

Sis Dyna Rebutia said...

esok nak pi tengok..yeay!ada org blanja..hehehe

wey!hang buat la entry pasai wanita bernama Arissa(adik mak caq) yang silap call hang dulu tu...hehehe...pleaaase!

Myra Abdul Mutalib said...

Thank you for the tip !! I will simpul my own baju keh keh...

It was blardy awesome, kindred spirit ! Optimus I love you !!

Anonymous said...

Myra: I love you too.

Optimus Dollah - Sepupu Optimus Prime.

Sis Dyna Rebutia said...

aku dah tengok wey!
hahahha..
moral of the story : jgn bwk gepren bula nk pi perang!!hurmm...